Ați completat 0% din acest chestionar
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Chestionar evaluare nevoi populație și satisfacție beneficiari

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 își propune să realizeze o analiză a nevoilor sociale ale cetățenilor Sectorului 6 și a satisfacției beneficiarilor de prestații și servicii sociale. Rezultatele acestei analize vor permite DGASPC Sector 6 să dezvolte noi servicii/ programe/ proiecte și să își definească viitoarele direcții de acțiune, având la bază o imagine mai clară a nevoilor existente în comunitate. 

Dacă sunteți de acord să participați la acest studiu, vă invităm să răspundeți la un chestionar de aproximativ 10 minute, conținând întrebări despre nevoile dumneavoastră ca cetățean al Sectorului 6.

Răspunsurile dvs. sincere ne vor fi de mare folos. Răspunsurile dvs. sunt confidențiale și vor fi utilizate doar pentru analiză statistică. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, suntem interesați de experiența dumneavoastră, în calitate de cetățean sectorului 6, exact așa cum o percepeți dumneavoastră.

Vă mulțumim!